Melges 24

Postet av Risør Seilforening den 23. Nov 2021

Har du, eller kjenner du noen andre som har lyst til å bli en del av et aktivt Melges 24 seilmiljø? Kanskje har du aldri seilt før, eller kanskje er du en habil seiler? Erfaring, kunnskap eller alder har ingenting å si. Opplæring blir en del av opplevelsen. Vi ønsker å samle en god gjeng som har lyst til å seile Melges 24. Normalt seiles båten med et mannskap på fire eller fem, men vi ønsker oss en god gjeng som kan være med på å rullere som mannskap gjennom seilsesongen 2022, både på treninger og regattaer. Er du nysgjerrig og har lyst til å bli en del av dette, ta kontakt med Stian Pedersen på e-post stian.pedersen@hotmail.com eller telefon 41444467.
Felles arrangørkurs i Risør

Postet av Risør Seilforening den 15. Nov 2021

[bildet er lånt fra Vesland seilkrets]

"Det splitter nye arrangør-kurset som dras i gang på Teams 27. oktober, bør interessere langt flere enn dem som vil bidra med å være med i startbåten. Forhåpentlig vil det også inspirere mange til å bli med i seilforeningenes arrangør-stab."

https://www.norgesseilforbund.org/index.php/forbundet/nyheter-menykobling/item/595-spennende-ny-vri-pa-arrangorkurset

Styret anbefaler alle medlemmer til å bli med på dette kurset. Det er gratis og krever relativt lite av deltagerne for å delta. Sett av to timer per kurskveld + sosial samtale. Vi møtes på Risørhuset og har lånt kursrom i andre etasje der. Alle må melde seg på kurset via minidrett. Dette kan man få hjelp til på kurskveldene.

Første kurskveld i Risør er 17. november kl 19:00 - 21:00. Vi møtes kl 18:30 og serverer pizza til alles om melder seg på til Ståle innen onsdag kl 15:00. Tlf 94 50 00 42

Seminarene

 • 27/10 kl 1900-2100 – Arrangøren som en skaper – ikke en teknisk gjennomfører. Seminar ved Tom Duggan
 • 17/11 kl 1900-2100 – Langtidsplanlegging for arrangementer i seilforeningene 
 • 8/12 kl 1900-2100 – Klargjøring i forkant av arrangementer
 • 12/1 kl 1900-2100 – Gjennomføring av arrangementet
 • 2/2 kl 1900-2100 – IT-støtte i gjennomføringen (Manage2Sail etc.)
 • 23/2 kl 1900-2100 – Sikkerhet i gjennomføringen
 • 16/3 kl 1900-2100 – Arrangementet fra A til Å

Påmelding skjer via Min idrett

Start på Hummerregatta lørdag 2. oktober endres fra kl 12:00 til kl 14:00

Postet av Risør Seilforening den 28. Sep 2021

Etter ønske fra flere hummerglade seilere og startere blir starttid til Hummerregatta flyttet fra kl 12:00 til 14:00.
Det ryktes om at hummeren står opp senere nå enn den gjorde for noen år siden, klimaendringer? 

Regatta info og påmelding lørdag kl 1230-1300 ved Promenaden Bar og Brasserie.  Kr 200,- per båt.
Hummerfest på Kast Loss med skalldyrbuffet - Sesong avslutning for alle - bindende påmelding

Postet av Risør Seilforening den 22. Sep 2021

Hei alle RSF medlemmer,
Det nærmer seg sesongslutt og tradisjon tro legger vi opp til en aften med hummer og skalldyr.
Kast Loss forteller i dag at det igjen er lov å ha buffet og at de gleder seg til at vi kommer.

Derfor blir det Hummerfest på Kast Loss - lørdag 2. oktober kl 1900 med skalldyrbuffet.
Det er ikke nødvendig å seile regatta for å delta på festen men det er fremdeles restriksjoner mht total antall gjester så i år blir det bindende påmelding til festen. Maks antall gjester er ca. 60 (som reglene er pr i dag). Vi kan ikke garantere plass til alle, første mann til mølla gjelder.

Påmeldingen gjør dere ved å betale med VIPPS kr 500 per person til:
VIPPS 88913 'KIOSK' - innen mandag 27. september 24:00

Dette gjelder kun påmelding til festen på kvelden og dekker skalldyr buffeten.
Det blir premiering med hummer til vinner i hver klasse og ellers som det pleier å være.
Påmelding til regattaen blir som vanlig på skippermøte lørdag 2. oktober, detaljer om det senere.

PS - siden det er et maksimum antall tillatt i lokalet, og vi klarer ikke 'stenge' Vipps' når det maksimum er oppnådd, kan vi ikke garanterer at der er plass til alle som melder seg på. Som sagt de første som melder seg på får plass inntil det er fullt. Blir det for mange påmeldt, vil disse bli kontaktet og pengene refundert. 
Høst serien i gang - sjekk terminliste

Postet av Risør Seilforening den 23. Aug 2021

Da er seiling for høst sesongen i gang. Første serien var fredag 20. august og det er satt opp 6 serie seilaser samt serien for joller,  Lyngør rundt 2, Skjærgården rundt, kubbmesterskap i flere klasser og tradisjon tro avsluttes det med Hummer regatta lørdag 2. oktober.

Det gjøres oppmerksom på:

 • Lyngør rundt 2 er åpen også for 12,5 kvm klassen (står ikke i terminliste)
 • Ansvar for start av serien og noen helg seilaser rulleres blant de aktive båtene

Se terminliste her: <Terminliste 2021>
NM gull til C77 Skvulp med Erik Mathisen til rors og mannskap Magne Halvorsen og Mads Mathisen

Postet av Risør Seilforening den 23. Aug 2021

Vi gratulerer C77 Skvulp med NM gull. Erik Mathisen til rors og mannskap Magne Halvorsen og Mads Mathisen

Link til eksterne artikler: 

Aust Agder Blad

Seilmagasinet
Husk påmelding til NM i 12,5 kvm 12-14. august

Postet av Risør Seilforening den 7. Jul 2021

Vi minner om at det er åpnet for påmelding til NM i 12,5 kvm som arrangeres av Risør Seilforening 12-14. august.

Påmelding på manage2sail.com

Kunngjøring NM 12,5 kvm 2021

Egenerklærings skjema 12,5 kvm
Da er seiling i gang igjen for fullt!

Postet av Risør Seilforening den 25. Jun 2021

Trinn 3 i regjeringens plan om gradvis gjenåpning ble innført forrige søndag 20.6 og i denne åpner det for at vi nå igjen kan arrangere regattaer for alle alder innenfor kretsen. Her fra Trinn 3 teksten om Breddeidrett og kultur- og fritidsaktiviteter:
Deltakere på idretts-, kultur- og fritidsaktiviteter unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand, både utendørs og innendørs, der det er nødvendig for å utøve aktiviteten. Dette åpner for trening i kontaktidrett for voksne. For voksne anbefales gruppestørrelsen å være inntil 30 personer innendørs og 40 personer utendørs. Barn og unge under 20 år kan delta som utøvere på idrettsarrangement eller konkurranse på tvers av regioner/kretser (nasjonalt), både utendørs og innendørs, uten krav om å holde 1 meter avstand. Voksne i breddeidretten får unntak fra 1-metersregelen ved deltakelse på idrettsarrangementer, både utendørs og innendørs, innenfor regionen/kretsen, f.eks. kamper og stevner. Også voksne ikke-profesjonelle utøvere får unntak fra 1-metersregelen på både utendørs og innendørs kulturarrangementer, dersom de ellers trener eller øver sammen. 
Se ellers: regjering.no - Plan for gradvis gjenåpning
På websiden til Norges Seilforbund finner man følgende overskrift 'Nå kan det seiles som vanlig igjen'. I teksten skriver de:
Da Regjeringen igangsatte trinn tre i gjenåpningen av det norske samfunnet, betød det at det nå kan åpnes for regattaseiling i full skala – på sjøen. Det betyr grønt lys for NM-er, norgescuper, seilsportsliga og det hele. 
Se her for hele artikkelen: NSF - Nå kan det seiles som vanlig igjen

RSF går rett i terminliste med siste vår serien fredag 25.6 og Embla Cup lørdag 26.6 med start kl 1400.
Se RSF Facebook side for info om Embla Cup.
Seilsportliga starter opp igjen 10-11. juli i Sandefjord

Postet av Risør Seilforening den 16. Jun 2021


Etter at alle stevner i 2020 sesongen måtte avlyses pga korona situasjonen satses den nå på å kunne gjennomføre Seilspotliga med fulltallige 4 stevner i 2021. Det tas forbehold om å måtte seile med redusert besetning, 2 personer istedenfor 4, om korona tiltak krever det.

Første stevne i Sandefjord er 10-11. juli etterfølgt av stevne 2 i Larvik 14-15. aug. Stevne 2 sammenfaller med NM i 12,5'er som etter planen arrangeres i Risør men der er det enda ikke avklart mht korona situasjonen om denne kan gjennomføres.

For RSF er det Morten Røisland som er koordinator for Seilsportliga. Vi oppfordrer medlemmer til å være med på Risør laget. Kontakt Morten på tlf 951 34 644. 

Stevne 1 - Sandefjord 10-11. juli
Stevne 2 - Larvik 14-15. august
Stevne 3 - Florø 11-12. september
Stevne 4 - Moss 2-3. oktober
Vår serie starter fredag 4. juni - ingen premiering, fremdeles kun trening seilaser tillatt

Postet av Risør Seilforening den 2. Jun 2021

Som følge av en noe forbedret korona situasjon kan vi nå sette i gang organisert seiling for voksne begrenset til de ukentlige serie seilaser uten premiering. Disse vil nå følge gjeldende terminlister versjon 2 av 19. mai og avvikles i 4 fredager fremover, første gang fredag 4. juni med start kl 1800 fra Kastellet. Det kan bli opptil to start per fredag avhengig av værforholdene. 

Det er foreløpig ikke mulig å arrangere andre type seil konkurranser med utgangspunkt i regjeringens Plan for gradvis gjenåpning - Trinn 2 og retningslinjer fra NSF. Dermed utgår både Lyngør rundt (for andre år på rad) og Norges Cup for RS Feva. Embla Cup som er satt opp på lørdag 26. juni kommer vi tilbake til da det er en mulighet for en oppmykning i reglene før det. 
Muligheter for J/70 seiling i Risør til sommeren

Postet av Risør Seilforening den 2. Jun 2021

J/70 er kjent for mange, den brukes i de fleste seilsportligaer i Europa og ellers i verden, også i Norge.
Mange av de større norske seilforeninger har gått til innkjøp av flere båter og satt opp båt-pool systemer. Fungerer slik at man melder seg inn i poolen mot en avgift og ferdighets godkjenning og får tilgang til båtene til trening via en online kalender. Man kan så melde inn lag til kappseiling som følger formatet til seilsportliga med korte 10-15 minutters seilaser. Besetningen er 4 personer.

Kongelig Norsk Seilforening (KNS) har tilbudt Risør Seilforening å ha noen av sine båter plassert i Risør i juli måneden med tanke på at vi setter opp en sommer pool her i Risør. RSF må stille med en person som har overordnet ansvar (det har leder RSF sagt ja til) og en fadder pr båt. Videre må det ordnes løft ut og opp av vannet, båtplasser når båtene er på vannet, og oppstillings plasser for hengere. Innhold i avtalen med KNS er ferdig utarbeidet og de praktiske ting kan løses. Nå gjenstår det å se om det er nok respons.

Er det noen som syns dette er spennende så meld ifra til Rients på mob 4784 9994.
Vil høre fra dere om dere ønsker å seile J/70 og/eller kunne tenker dere å være involvert i opplegget. 
Cupido Cup og SØR Serie 1 og 2 utgår pga korona tiltak

Postet av Risør Seilforening den 11. Mai 2021

Cupido Cup og SØR Serie 1 og 2 utgår/utsettes pga korona tiltak - se terminliste versjon 2.1 her
Det er mulig Serie 1 og/eller 2 blir satt opp igjen på et senere tidspunkt i vår sesongen så følg med på hjemmesiden for endringer i terminliste.

Det satt opp treningsseilaser i terminliste der opprinnelige seilaser har utgått. Det vil ikke bli satt opp løp eller arrangert start fra Kastellet til disse. Deltagelse er opp til den enkelte og aktiviteten avtales båtene seg i mellom. 

Det minnes om å opprettholde god avstand til hverandre på brygga og ellers følge smitteverns regler og anbefalinger. Det er lov å ha flere enn 2 i båten når alle er fra samme kohort. Dette kan være en fin anledning å gi barn en seil opplevelse.

RSF følger lokale og nasjonale smitteverns tiltak samt Norges Seilforbunds anbefalte retningslinjer -
Les RSF Årsmelding 2020

Postet av Risør Seilforening den 28. Apr 2021

Risør Seilforening

Årsmelding for 2020 

 

Hovedstyre og komiteer

Hovedstyre

Leder

Rients van der Woude 

Nestleder  

Ståle Sjaavaag

Sekretær  

Wenche Johannessen  

Kasserer  

Line Granjord Paulsen  

Styremedlem  

Frans Karlson

Styremedlem  

Vidar Karlsen

Styremedlem  

Tiril Mathisen

Styremedlem  

Richard Voss  

Varamedlem  

Nina Lundberg 

Varamedlem

Benedicte Jensen


Regatta komite

Junior -/opplæringskomité

Finnøya komite

Ståle Sjaavaag (leder)

Kathrine Pedersen

Kristin Hamilton 

Frans Karlson

Richard Voss  

Glenn Hamilton

Vidar Karlsen

Ståle Sjaavaag 

Maria Wormli 

Richard Voss

 

Odd Helge Wroldsen

Reidar Knutsen

 

Richard Voss 

Rients van der Woude

 

Bernt Tronstad

Klassekapteiner

 

Nina Lundberg

 

 

Margrethe Sjaavaag

 

 

Valgkomite

Kontrollkomite

Revisor

Stian Pedersen (leder) 

Revisjon Skagerak AS 

Revisjon Skagerak AS 

Glenn Hamilton 

v/ Einar Johansen

v/ Einar Johansen

Kamilla Solheim

 

 

Magne Halvorsen

 

 

 

Styrets arbeid

2020 ble et spesielt år da koronapandemien satt en stopper for mye av seil aktiviteter. 

Styret begynte året med styreseminar i Strømstad i januar men etter korona nedstengning i mars ble mye av styrearbeidet fokusert rundt tilpassing til korona regler.

Det ble avholdt kun 3 styremøter og ellers ble fortløpende korona relaterte endringer avgjort pr telefon eller epost. Det ble en del ekstra korona tiltak til Havnevertene. 

 

 

 

Regattaer og sportslige arrangementer 

Generelt

Det ble lagt opp til en vanlig aktivitets nivå på terminliste 2020 men mye måtte kanselleres pga korona. Dette gjaldt også 12,5er NM som vi skulle arrangere. 

Det ble av den nasjonale 12,5 klasseklubben bestemt at neste NM blir arrangert i Risør. 

 

I praksis var det kun serie seilasene sum kunne arrangeres for voksne.  

Aktivitetene til barn og unger var det bedre muligheter til og det var aktivitet på seilskolen på Finnøya gjennom våren og høst sesongen. 

 

Aktivitets statistikk gjenspeiler korona restriksjonene og har lite sammenlignings verdi. 

Klasse fordeling viser at jollene holdt neste samme nivå som 2019.

 

 

 

 

 

Aktivitet i de ulike båtklassene i RSF 

Junioraktivitet

Det har vært 13 stabile seiler på seilskolen, og 7 som har vært innom 1 eller 2 ganger.

Vi hadde 3 serieseilinger i vår, og 2 i høst. 

Det ble arrangert klubbmesterskap 15.09, her deltok 4 RS-Feva.

I år har vi brukt følgende "båter": RS Feva, brett, RS Visjon og A-jolle.

 

Seilskolen hadde ambisjoner for 2020 om å delta i arrangementer utenom kommunen, men dette lot seg ikke gjøre. Mye pga Korona restriksjoner. I Pinsen arrangerte Seilskolen åpen Båtskole for alle barn og unger på Finnøya. På høsten var vi vertskap for Sørlandsmesterskap i joller i regi av Kretsen.

 

12.5 kvm krysser 

Veiledende retningslinjer fra Norges Seilforbund hadde to sentrale ledd:

 1. Regattaer kan arrangeres i klasser for enmannsjoller, single handed-seiling i kjølbåter og klasser for personer fra samme husstand. I tillegg kan lokale kveldsarrangementer med opptil 3 personer i kjøl båt arrangeres. For andre klasser kan det ikke arrangeres regattaer.
 2. Trening kan arrangeres for de samme gruppene som kan seile regatta, pluss for tomannsjoller og for inntil tre personer i alle typer kjølbåter – under forutsetning av at seilerne i disse båtene klarer å overholde 1-meters regel mellom alle om bord.

Dette gjorde at det var mulig å arrangere serie seilasen på fredager men da som treninger. Det var generelt bra oppslutning omkring disse trainings seilasene. 

 

Havseilere 

Det var lite aktivitet i denne klassen som begrenset seg til trenings seilaser.

 

IC 5.5mR 

Det var ingen aktivitet i 5,5mR klassen i 2020.

 

Melges24

RSF Melges24 var ikke delaktig i noen arrangementer i 2020. 

Dette skyldes i hovedsak korona men og at vår kran på Fiskemottaket ble tatt ned og satt ut av drift og at flytebrygga på Solsiden utenfor Buene måtte fjernes. 

Morten Røisland, som har hovedansvar for båten, holder på samme med Tomas Mathisen og foreta noe utbytting av slitedeler ved senkekjølen og andre små utbedringer samt generelt vedlikehold.

De håper på mer seil aktivitet i 2021 blant annet NM i Arendal.

  

 

 

Aktivitet internasjonalt og nasjonalt utenfor Risør

International

Cathrine Karlson deltok i VM for RS-Aero i Melbourne i januar, og ble nr 19 klassen med 5-er rigg. 

 

49er

NM 49’er ble arrangert i Tønsberg i slutten av juni. Fra RSF deltok Team Mathisen med Tomas og Mads som vant.  Morten Røisland seilte som mannskap i en båt med Anders Klippenberg (KNS) til rors.

Landslaget i 49er tilbrakte en uke i Risør i slutten av juli. Morten hadde tatt initiativet til dette.
 Espen Guttormsen fra Seilforbundet ledet uken som trener. Det var 5 båter med.

Klassen håper på at NM 2022 kan arrangeres i Risør. Ca 15 båter forventes.

 

Oppsummering 2020 - Mads og Tomas Mathisen 49er

Mads og Tomas var i januar og februar i Vilamoura, Portugal for vintertrening.

De trente hardt og målet var fortsatt å kvalifisere Norge til Tokyo OL 2020.

Tidlig i mars dro de til Palma Mallorca for kvalifiserings-regattaen.

Pga koronapandemien ble denne regatta avlyst og de reiste hjem til Norge den 14. mars.

Alle planlagte internasjonale regattaer ble avlyst helt frem til september, OL Tokyo ble utsatt til 2021.

Det ble arrangert NM i Tønsberg i 49er klassen i juni der Mads og Tomas ble Norgesmestere.

Høsten ble ustabil og uforutsigbar i forhold til reise og trening.

Mot slutten av året sendte Mads og Tomas ut denne pressemelding: 

 

«Etter 13 år i samme båt, er tiden moden for å legge nye planer. Etter en krevende, koronapreget og amputert sommersesong var vårt første mål å kapre en plass til Tokyo-OL. Den utsatte kvalifiseringen skal etter planen foregå på Mallorca i mars 2021. Vi har imidlertid bestemt oss for at vår felles satsing i 49er er over for denne gang, selv om vi sikkert kommer til å fortsette å seile sammen i andre båtklasser fremover. Det er en tøff beslutning å ta etter så mange opplevelser, gode minner og gleder vi har hatt sammen. 

Vi ønsker å takke Risør Seilforening, sponsorer, samarbeidspartnere, støttespillere, seilvenner, trenere, NSF, NTG og alle dere som har fulgt oss og hatt tro på oss. Men den største takken går til vår nærmeste familie. 

Vi har oppnådd mye i løpet av seilkarrieren. Det startet med å bli klubbmestere i A-jolle i Risør; deretter har vi tatt til sammen 6 NM gull, 3 NM sølv og 1 NM bronse i klassene RS Feva, 12,5kvm, 29er og 49er. Internasjonalt har vi, som juniorer, klart både gull, sølv og bronse i EM og bronse i VM 29er- og 49er-klassen. 

Dette betyr ikke at OL-drømmen er lagt på hylla! Tomas skal satse videre med Jeppe Nilsen fra KNS. Mads har i første omgang bestemt seg for å ta en pause fra seiling. Han vil i stedet jobbe og studere.»

 

Tomas og Jeppe vil seile på heltid de neste årene.

Delmålet er Tokyo OL 2021 og hovedmålet er Paris OL 2024.

 

Seilsportsligaen 

Alle 4 planlagte stevner i 2020 ble kansellert pga korona. 

Deltakeravgift i Seilsportliga er kr 26.000 per år. Denne ble ikke krevd for 2020.

I tillegg kommer eventuelle reise og andre stønad.

 

Mesternes mester 

Det ble ikke arrangert NSF Mesternes Mesterskap i 2020 pga korona.

 

Norgesmesterskap for 12,5 kvm krysser

Det ble ikke arrangert NM i 2020 etter retningslinjer fra NSF. Mesterskapet skulle arrangeres i Risør. Klasseklubben for 12,5 kvm krysser bestemte at Risør skal arrangere NM i 2021.

 

Andre aktiviteter

Finnøya 

Det har vært lite utleie på Finnøya i år på grunn av korona. 

Seilskolen har benyttet Finnøya, og Risør II leide huset i august. 

Sommerdriften gikk fint, med i underkant av 1200 betalende båter, som er en økning på 20 %.

Det er blitt kjøpt inn ny komfyr, og huset ble vasket ned av Kristin, Nina, Margrethe og Sofie.

 

Arbeider som er utført i 2020

Frans, Vidar, Aslak, Richard og Nupen fikk lagt ut svenske fortøyninger på innsiden av flytebrygga. Dette gjør at vi får plass til flere båter.

Gangveien til hovedbygga ble gjort ferdig. Dugnad (stafett) av flere lag blant Glenn, Kristin, Håkon, Finn, Frode, Roy, Vegard, Erik og Richard.

Huset og servicehuset ble vasket, skrapet og malt minimum to strøk. 

Alle vinduer ble skrapet og malt. ( Vi fant ut at vi ikke liker koplede vinduer). 

Det ble også byttet ut noen kledningsbord og lister. Dette ble utført av Erik og Richard, og fem ungdommer fra seilskolen. Ungdommene fikk betalt for arbeidet.

Bernt har ryddet området ved Eplehagen for trær og kvist. 

Løpende vedlikehold av uteområde ved seilskolen og vertskap, som klippe gress, rydde og plukke søppel.

 

Økonomi 

Foreningen har hatt et godt fokus på økonomien i de foregående årene. Dette har gjort at det fortsatt drives etter en styrt økonomi. Det er ikke alltid regnskapet viser et overskudd men klubben er rustet til å ha noen dårlige år. Regnskapet for 2020 viser et unormalt godt resultat. Dette skyldes lav aktivitet pga Covid-19 og ufattelig mange båter på Finnøya. Styret har fortsatt fokus på bruken av penger, vi streber etter å følge budsjettet.

 

Når det gjelder juniorene, så har de et fast budsjett på 60 000,- som gruppen disponerer som de ønsker. Ikke alt ble brukt opp dette det siste året. 

 

Finnøya komiteen har fått et budsjett på 100 000,- i 2020 og dette videreføres i 2021.

 

For nærmere detaljer rundt økonomien henvises til regnskapet. 

 

«Årets seiler» sesongen 2020  

Det ble ikke utnevnt Årets seiler for året 2020.

 

Resultater  

For detaljerte resultater henviser vi til vår hjemmeside: www.risorseilforening.no  

Styret ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til at sesongen ble så vellykket som den ble. 

 
Innkalling til RSF digitalt årsmøte 27.4 kl 1900

Postet av Risør Seilforening den 23. Apr 2021

Innkalling til digitalt årsmøte i Risør Seilforening

Opprinnelig dato for den fysiske årsmøte var 23.3. Denne ble kansellert/utsatt den 22.3 pga korona situasjonen samtidig med at årsmøte dokumentene ble gjort tilgjengelig.

Vi kaller nå inn til digitalt årsmøte med kort varsel og ber om forståelse blant medlemmene. 
Her under link til digital årsmøte:

Du er invitert til å bli med i et Microsoft Teams-møte
Tittel: RSF årsmøte 2021
Tidspunkt: 27. apr. 2021 19.00.00

Bli med på datamaskinen eller mobilappen
Klikk her for å bli med på møtet

Link til RSF årsmøte 2021 - dokumenter

Vennlig hilsen 
Rients van der Woude 
Leder - Risør Seilforening 
Terminliste 2021 versjon 1

Postet av Risør Seilforening den 23. Mar 2021

Klikk under for å se Terminliste 2021 versjon 1:

Terminliste 2021 versjon 1
Årsmøte 2021 - link til dokumentene

Postet av Risør Seilforening den 22. Mar 2021

Oppdatering dette innlegget med påminnelse om at dokumentene til årsmøtet, som har ligget klar siden 22. mars, kan leses ved å følge denne linken:

Årsmøte 2021 dokumenter

Det går sannsynligvis mot et digitalt årsmøte som vil bli annonsert innen kort tid på hjemmesiden.


Pga vanskeligheter med lokaler så blir årsmøtet 2021 utsatt til over påsken. 

Det kommer mer informasjon om sted og dato senere. 

Her link til årsmøte dokumenter:

https://www.risorseilforening.no/storage/files?uid=1101188676&pfi=56224
Årsmøte 2021 - tirsdag 23. mars kl. 18:30 - møte format og eventuell sted blir annonsert senere

Postet av Risør Seilforening den 18. Feb 2021

Styret i Risør seilforening innkaller til årsmøte tirsdag 23. mars kl 18:30.
Møte formatet og eventuell sted blir annonsert senere.  

I henhold til våre lover må forslag som skal behandles på årsmøtet være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Frist forslag saker til årsmøtet er tirsdag 9. mars.

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til årsmøtet blir gjort tilgjengelig senest én uke før årsmøtet.  Sakliste og dokumenter blir å finne på denne side senest 16. mars

Se ellers Lov for Risør seilforening:
"Årsmøtet innkalles av styret med minst én måneds varsel direkte til medlemmene eventuelt på annen forsvarlig måte, herunder ved kunngjøring i pressen, eventuelt på idrettslagets internettside. Innkallingen kan henvise til at saksdokumentene gjøres tilgjengelig på idrettslagets internettside eller på annen forsvarlig måte. I så fall skal det fremgå at dokumentene vil bli gjort tilgjengelige senest én uke før årsmøtet. Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til årsmøtet må være gjort tilgjengelig senest én uke før årsmøtet."