Start på Hummerregatta lørdag 2. oktober endres fra kl 12:00 til kl 14:00

Postet av Risør Seilforening den 28. Sep 2021

Etter ønske fra flere hummerglade seilere og startere blir starttid til Hummerregatta flyttet fra kl 12:00 til 14:00.
Det ryktes om at hummeren står opp senere nå enn den gjorde for noen år siden, klimaendringer?

Regatta info og påmelding lørdag kl 1230-1300 ved Promenaden Bar og Brasserie.  Kr 200,- per båt.

0 Kommentar

Hummerfest på Kast Loss med skalldyrbuffet - Sesong avslutning for alle - bindende påmelding

Postet av Risør Seilforening den 22. Sep 2021

Hei alle RSF medlemmer,
Det nærmer seg sesongslutt og tradisjon tro legger vi opp til en aften med hummer og skalldyr.
Kast Loss forteller i dag at det igjen er lov å ha buffet og at de gleder seg til at vi kommer.

Derfor blir det Hummerfest på Kast Loss - lørdag 2. oktober kl 1900 med skalldyrbuffet.
Det er ikke nødvendig å seile regatta for å delta på festen men det er fremdeles restriksjoner mht total antall gjester så i år blir det bindende påmelding til festen. Maks antall gjester er ca. 60 (som reglene er pr i dag). Vi kan ikke garantere plass til alle, første mann til mølla gjelder.

Påmeldingen gjør dere ved å betale med VIPPS kr 500 per person til:
VIPPS 88913 'KIOSK' - innen mandag 27. september 24:00

Dette gjelder kun påmelding til festen på kvelden og dekker skalldyr buffeten.
Det blir premiering med hummer til vinner i hver klasse og ellers som det pleier å være.
Påmelding til regattaen blir som vanlig på skippermøte lørdag 2. oktober, detaljer om det senere.

PS - siden det er et maksimum antall tillatt i lokalet, og vi klarer ikke 'stenge' Vipps' når det maksimum er oppnådd, kan vi ikke garanterer at der er plass til alle som melder seg på. Som sagt de første som melder seg på får plass inntil det er fullt. Blir det for mange påmeldt, vil disse bli kontaktet og pengene refundert.

0 Kommentar

Høst serien i gang - sjekk terminliste

Postet av Risør Seilforening den 23. Aug 2021

Da er seiling for høst sesongen i gang. Første serien var fredag 20. august og det er satt opp 6 serie seilaser samt serien for joller,  Lyngør rundt 2, Skjærgården rundt, kubbmesterskap i flere klasser og tradisjon tro avsluttes det med Hummer regatta lørdag 2. oktober.

Det gjøres oppmerksom på:

• Lyngør rundt 2 er åpen også for 12,5 kvm klassen (står ikke i terminliste)
  • Ansvar for start av serien og noen helg seilaser rulleres blant de aktive båtene

Se terminliste her: <Terminliste 2021>

0 Kommentar

NM gull til C77 Skvulp med Erik Mathisen til rors og mannskap Magne Halvorsen og Mads Mathisen

Postet av Risør Seilforening den 23. Aug 2021

Vi gratulerer C77 Skvulp med NM gull. Erik Mathisen til rors og mannskap Magne Halvorsen og Mads Mathisen

Link til eksterne artikler:

Aust Agder Blad

Seilmagasinet

Husk påmelding til NM i 12,5 kvm 12-14. august

Postet av Risør Seilforening den 7. Jul 2021

Vi minner om at det er åpnet for påmelding til NM i 12,5 kvm som arrangeres av Risør Seilforening 12-14. august.

Påmelding på manage2sail.com

Kunngjøring NM 12,5 kvm 2021