Finnøya Gjestehavn

GPS posisjon: 58°43'59.5"N 9°13'40.5"E

Telefonnummer: [kommer]

VHF kanal: [kommer]

(Telefon og VHF er kun betjent når det er vertskap på Finnøya.)

Gjestehavna er lun og populær blant tilreisende. Stedet har servicebygg med toalett og dusj (åpent i sesongen). Det er vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel som kan leies når det er betjening. Det er lagt til rette for strøm og vann langs bryggene.

Det er flytebrygge med bøyer for seilbåter og brygger langs land. Våren 2020 kom det på plass svenskefortøyninger for båtene som ligger inne i havna. Dette gjør det enklere både å få plass og fortøye ved flytebrygga.

Finnøya gjestehavnFlytebrygga

Havneavgift per døgn for sesongen 2020 er:

opp til 30 fotkr 200,-
31 - 40 fotkr 250,-
41 - 49 fotkr 300,.
over 50 fotkr 350,.
medlem RSFkr 100,-
Vår/ høstkr 50,-(gjelder per døgn utenom sesongen, medlemmer betaler kr 30,-)

Havneavgift kreves inn av vertskap eller Havnevertene. Når stedet ikke er betjent kan man benytte VIPPS for strøm:

VIPPS til #88910

Naturhavner på Finnøya

I tillegg til seilforeningens betjente anlegg på Finnøya kan man også benytte bryggene på vestsiden og bolter på nord siden av øya. Vi jobber kontinuerlig for å rydde kratt og busker for å holde disse åpne og attraktive. Brygger og bolter er merket under.