Mads og Tomas i ledelsen etter første dag i JR VM

Postet av Risør Seilforening den 31. Aug 2016

Mads og Tomas er i gang med en hektisk periode med regattaer. Søndag 28. august kjørte de fra Risør mot danskebåten, og derfra videre sørover mot Nederland.

I dag startet JR VM for 49er FX i Lelystad, Holland. Det har vært svært lett og varierende vind og de fikk i dag kun arrangert 2 seilaser, men gutta hevdet seg bra i begge seilaser og endte med en 5. og en 4. plass.

Sammenlagt leder de JR VM i 49er FX med over 30 deltagende båter. Arrangøren har som mål å avvikle 10-12 seilaser, samt finalerace. Regattaen avsluttes lørdag 3. september.

Det er selvfølgelig tett og det er mange sterke båter i feltet. Den italienske båten med
Conti Giulia / Clapcich Francesca ble nummer 5 i OL for 2 uker siden. De ligger på 22. plass i JR VM med en 4. plass i dagens første seilas og en tyvstart i den andre.

Du kan følge regattaen her - http://49er.org/blog/2016/08/31/a-great-first-day-in-lelystad-holland/ og resultatene finnes her - http://49er.org/event/2016-junior-world-championship/

Mads og Tomas har trent bra i Risør gjennom sommeren etter et vellykket KielerWoche i juni. Etter JR VM reiser gutta direkte til Tyskland for åpent tysk mesterskap påfølgende helg. Derfra drar de direkte til Danmark for åpent dansk mesterskap helgen 16. - 18. september.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.