Da er seiling i gang igjen for fullt!

Postet av Risør Seilforening den 25. Jun 2021

Trinn 3 i regjeringens plan om gradvis gjenåpning ble innført forrige søndag 20.6 og i denne åpner det for at vi nå igjen kan arrangere regattaer for alle alder innenfor kretsen. Her fra Trinn 3 teksten om Breddeidrett og kultur- og fritidsaktiviteter:
Deltakere på idretts-, kultur- og fritidsaktiviteter unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand, både utendørs og innendørs, der det er nødvendig for å utøve aktiviteten. Dette åpner for trening i kontaktidrett for voksne. For voksne anbefales gruppestørrelsen å være inntil 30 personer innendørs og 40 personer utendørs. Barn og unge under 20 år kan delta som utøvere på idrettsarrangement eller konkurranse på tvers av regioner/kretser (nasjonalt), både utendørs og innendørs, uten krav om å holde 1 meter avstand. Voksne i breddeidretten får unntak fra 1-metersregelen ved deltakelse på idrettsarrangementer, både utendørs og innendørs, innenfor regionen/kretsen, f.eks. kamper og stevner. Også voksne ikke-profesjonelle utøvere får unntak fra 1-metersregelen på både utendørs og innendørs kulturarrangementer, dersom de ellers trener eller øver sammen. 
Se ellers: regjering.no - Plan for gradvis gjenåpning
På websiden til Norges Seilforbund finner man følgende overskrift 'Nå kan det seiles som vanlig igjen'. I teksten skriver de:
Da Regjeringen igangsatte trinn tre i gjenåpningen av det norske samfunnet, betød det at det nå kan åpnes for regattaseiling i full skala – på sjøen. Det betyr grønt lys for NM-er, norgescuper, seilsportsliga og det hele. 
Se her for hele artikkelen: NSF - Nå kan det seiles som vanlig igjen

RSF går rett i terminliste med siste vår serien fredag 25.6 og Embla Cup lørdag 26.6 med start kl 1400.
Se RSF Facebook side for info om Embla Cup.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.