Færderseilasen 75 årsjubileum.

Postet av Risør Seilforening den 15. Jun 2022

I helgen hadde Færderseilasen 75 årsjubileum. Flere Risør seilere stilte til start. Selv om mange brøt seilasen kom våre til mål.  Kamilla Solheim stilte til start i klassen Tur uten spinnaker.

Tur uten spinnaker hadde i år en bane rett til Tønsberg utenom Mefjordbåen. Båten kamilla seilte var en av fem båter som fullførte en relativt krevende seilas, i en klasse bestående av 14 båter.


De havnet på 2. plass noe som må sies å være godt seilt i de rådende forholdene. RSF gratulerer. Båten de seilte hører hjemme i Breivik seilforening og skipper var Ebba Friis Eriksen, i tillegg Trine  Roald (leder Breivik seilforening), Siri Gjørtz og meg ombord i Miss Match, en Bavaria Match 35. 

På brygga i Tønsberg møtte Kamilla andre risørseilere, Lise Nilsen og Thomas Mathiesen, i tillegg til at det var fint å møte igjen flere samarbeidspartnere fra KNS og VM i 49’er i Risør i 2019 👍Lyngør rundt utsatt til lørdag 18. juni kl 12:00

Postet av Risør Seilforening den 12. Jun 2022

På grunn av de friske vind forholdene lørdag 11. juni var det ikke mulig å gjennomføring Lyngør rundt seilasen. Alternativer var å seile et alternativt løp innenskjærs eller å utsette seilasen en uke og valget falt på det siste alternativet. Det blir ikke lagt ut ny terminliste.

Det var få båter som gjorde seg klart til start lørdag. Hvor mye det skyldes de friske værmeldingene er vanskelig å si, men vi håper flere stiller lørdag 18.