Medlemskveld på Finnøya

Postet av Risør Seilforening den 25. Apr 2022

Fredag 20. mai kl 20:00 inviteres alle medlemmer i Risør seilforening til medlemsmøte på Finnøya. 

Hedda Sørensen som er ansatt i Norges Seilforbund kommer på besøk og forteller om Seilforbundets engasjement i prosjekt Vindskift og paraseiling.

Hedda er prosjektleder for paraseiling i Norges seilforbund. Hun er også engasjert i Vindskift
som er frivillig interesseforening som tar med ungdom som ikke har hatt muligheten ut på seiltur. Vindskift jobber for integrering gjennom seilsporten.

Vi legger opp til en sosial samling, der vi også skal få tid til å dele ut premier til siste års regattaer.

Påmelding via VIPPS # 701469. kr 200,- Det blir servert varm fiskesuppe og vann/ kaffe. Ønsker dere noe annet å drikke kan dette medbringes.

RSF stiller med båttransport til og fra Sagjordet til de som ønsker dette. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon.

vennlig hilsen

styretEndret lovnorm for Risør seilforening

Postet av Risør Seilforening den 8. Apr 2022

Norges idrettsforbund reviderte lovnorm for idrettslag høsten 2021. Denne lovnormen er forenklet fra den som RSF sist vedtok ved at den nye lovnormen erstattes direkte gjengivelse med henvisninger til den aktuelle bestemmelsene i NIFs lov.  Styret har benyttet NIFs mal av 01.012022 til å revidere foreningens lovnorm og justere styrets sammensetning i § 10.3 - 14.  Styret vedtok ny lovnorm på møte 07.04.2022 og vil med dette informere RSF medlemmer om dette. Lovnormen for RSF kan leses i sin helhet her.

Dugnad på Finnøya 23. april

Postet av Risør Seilforening den 7. Apr 2022

Finnøyastyret inviterer til klargjøringsdugnad av Finnøya for sesongen 23. april fra kl 12:00. Om du har lyst til å bidra så ta kontakt med Ståle Sjaavaag på tlf 94500042 så samordner vi oppgaver, transport mm.